MZSW-conferentie 19 juni: Medezeggenschap onder de Participatiewet

Met deze titel organiseren de samenwerkende regionale platforms voor ondernemingsraden in de SW op 19 juni 2014 de landelijke MZSW-dag.

Op 1 januari 2015 treed de Participatiewet inwerking. Wat zijn de gevolgen van de nieuwe wet, welke partijen spelen daarbij een rol en wie heeft het voor het zeggen? Als we zicht hebben op de zeggenschap kunnen we ook de medezeggenschap invullen en kansen verzilveren die zich altijd aandienen.
Daarom gaan we op 19 juni ' over de streep' en brengen we het Participatieveld in beeld. Vervolgens zoomen we in op de Inclusieve Arbeidsmarkt en concentreren we ons op invloed uitoefenen als OR in de praktijk. We besluiten met een terugblik op de dag met humor.


De conferentie heeft als dagvoorzitter Isaäk Mol. Hij is projectleider medezeggenschap bij SBCM en trainer bij het CAOP. De acteur Ad-Just Bouwman zal door middel van humor en interactief theater verbinding creëren tussen u als deelnemer en de inhoud.
Bekijk het volledige dagprogramma


Kosten

Deelname aan deze conferentie kost € 95,- per SW-organisatie, waarbij maximaal vier OR-leden kunnen deelnemen. U schrijft zich per persoon in!
Komt u met meer dan vier personen van dezelfde organisatie dan betaalt u nog eens € 95, - voor de volgende vier.


Aanmelden

Klik hier om u aan te melden


Locatie

Cultuur- en Congrescentrum Antropia 
Hoofdstraat 8
3972 LA Driebergen, (naast NS station Driebergen-Zeist)
Bekijk de routebeschrijving

Secretariaat POCNN  |  Electronicaweg 5  |  9503 GA Stadskanaal  |  0599-692070  |  Disclaimer  |  Reglement POCNN